Beoordelingen van Bella Italia 6 Stadskanaal

Recente recensies

4.0
Peter
22 februari 2024

Heerlijke pizza’s, keurig op tijd bereid!

Gerda
18 februari 2024

Bezorger zij dat die er was maar was nooit geweest heb 35 min buiten gestaan en later belde ik hebben we het maar gehaald slecht hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
4 januari 2024

Prima adres voor een kapsalon

Bert jager
30 december 2023

De bezorger was niet vriendelijk. En qua kwaliteit word minder we gaven zonder tomaat zat tomaat tussen. En lijkt ook dat de prijs duurder wordt en minder inzit

Esther Sol
12 november 2023

Het eten was heerlijk. Alleen de extra rucola op de pizza ontbrak. Maar dat krijgen we na een telefoontje de volgende x erbij. De bezorger was iets verlaat maar daar werden we over gebeld. Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
20 oktober 2023

Pizza’s waren minimaal belegd. Dat is wel eens anders geweest.

H.R
29 september 2023
….
25 september 2023
Van der Lei
23 augustus 2023

Pizza's zien er zeer verzorgd uit, goede verdeling en de smaak is prima.

Anouk Middelveld
11 juni 2023

Bestelling geplaatst en hier vervolgens meer dan een uur opgewacht. Eten was koud en de aardappels klef. Sausjes die besteld waren niet gekregen.Geprobeerd te bellen over het koude eten maar wordt rechtstreeks naar de voicemail gestuurd. Bezorger was wel vriendelijk hem nog een fooi gegeven van 5 euro. Jammer dat als je een klacht hebt je geen contact kan opnemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jonkers
26 mei 2023

Bestelling was een hakf uur te vroeg. Er miste 1 ingrediënt op de pizza

Jeannette
20 mei 2023

Bijna 45 minuten te laat. Bezorger kwam volgens mij lopend. Te gek voor woorden! Wel diep respect voor de bezorger. Eten was niet goed meer warm en bestelling was niet compleet. Via mail van je geen contact opnemen om dit door te geven. Denk niet dat ik daar nog een keer wat bestel 👎 Oh ja, gebeld toen het zo lang duurde. Krijg je reactie dat het druk is. Oke dat begrijp ik, maar neem dan een ruimere tijd voor het leveren van de bestelling.

Anneke Pot-Labruyere
16 maart 2023

Alles was heerlijk!

Jonkers
3 maart 2023

De pizza-bodem was zeer slecht... Veel te dik en een grote hap deeg en erg slap. Niet wat wij gewend zijn van de kwaliteit van jullie

Knigge
2 maart 2023

Heerlijke pizza's en goede en vriendelijke bezorger.

Huizing
11 februari 2023

De pizza was heerlijk en rijk belegd. 1 nadeel vond ik wel is dat de pizza niet gesneden was. Maar dat doet niks af aan de smaak.

Isa Rendering
4 december 2022

halfuur eerder dan aangegeven, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
30 oktober 2022

Heerlijk gegeten en excuus gekregen aan de deur al direct. Mijn dochter wou heel graag kruiden over haar aardappelen. Maar mijn andere dochter absoluut niet. Dus had ik dat ook neergezet. Maar voor de zekerheid hadden ze beide zonder kruiden gedaan. Gelukkig kon ik zelf de aardappelen nog kruiden. Maar hoe dan ook, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 oktober 2022

Goed eten, bestelling optijd en warm. Helaas is de kruidenboter niet mee geleverd bij de bestelling.

Inge veninga
27 september 2022
gerrit rijks
22 september 2022

online besteld..na half uur na de afgesproken tijd nog niks gezien te hebben maar even gebeld..er daar bleef het bij...telefonisch werd er niet opgenomen..en via de site ineens melding word niet meer bezorgd..

Fyjansen
1 september 2022
Wouter
30 juli 2022

Erg lekker, snel klaar en zeer goede bezorging

FH Schilthuis
25 juli 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FH Schilthuis
18 juli 2022

Super snelle bezorging en zo fijn dat de kruidenboter niet gesmolten bij de bestelling zat! Genoten

-
15 juli 2022

Lasange stonk zuur, en was niet te eten sorry

T
10 juli 2022

Mooi op tijd en het eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jari Kuipers
6 juli 2022
Jari Kuipers
5 juli 2022

Heerlijk verse groenten! Goeie sfeer in de zaak, snel en met zorg klaargemaakt! Dankjewel!

Jarno
3 juli 2022

Super geregeld zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
17 juni 2022
Dominique
17 juni 2022

Voor de tweede keer shoarma wat vies ruikt en smaakt en dan bel je erheen krijg je iemand aan de telefoon die garandeert dat ik niet ziek word 🤔

Jetta
6 juni 2022

Snel en super lekker

Heleen
5 juni 2022

Snel en goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannette
31 mei 2022

Op de website staat dat er een salade bij het gewenste product zat maar deze niet ontvangen. Hierop een bericht gestuurd via messenger maar geen inhoudelijke reactie. Het eten was helaas ook niet echt heel warm meer, hierdoor was de smaak ook niet echt over naar huis te schrijven. Het is wel ideaal om te bestellen via de site. Dat werkt gemakkelijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
29 mei 2022

Zoveel beter met de nieuwe eigenaar er op! Kwaliteit voedsel is goed omhoog gegaan!

Bennie Meijer
24 mei 2022

Waardeloos hoe jullie omgaan met jullie klanten als jullie wederom iets verkeerd bezorgen. En dan niet binnen een half uur zorgen dat het alsnog bezorgt wordt... nee, na anderhalf uur wachten weer jullie gebeld, en toen zou ik nog 3 kwartier moeten wachten voordat er bezorgd zou worden. Prutswerk.

Rico
15 mei 2022

De kruidenboter was helemaal gesmolten..kan simpel appart,en niet bij de warme spullen in.. extra's wat er bij gevraagd was zat er niet echt op.. verder lekkere pizza en aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steyn Blaak
30 april 2022

Top zaak

Jarno
23 april 2022

Super snel bezorg en ook aandacht gegeven naar de aangegeven wensen!

.
19 april 2022

Vroeg om een vork en die kreeg ik niet

Marc
16 april 2022

Heerlijk gegeten ! Vlotte bezorging

Lennart
8 april 2022

1 uur en 3 kwartier wachten op de bestelling duurt mij wel net te lang

Kruize
28 maart 2022

Wij vinden het eten goed. Alleen de pizza bodems vinden wij niet goed. Volgens ons zijn het kant en klare bodems. Prijs kwaliteit verhouding wat betreft de pizza' s komt niet overeen.

Reactie van Bella Italia 6

Goedenavond. Onze pizza Bodem zijn niet kante klaar. Dit is voor 100% waar . We snappen dat je de prijs hoog vind . We kunnen op dit moment niks aan doen om dat alles duurder geworden / en bijna niks te krijgen op de markt . Je kijkt vast ook de nieuws hoop ik . Bella Italia

Bruinen
27 maart 2022
René
23 maart 2022
Feikens
21 maart 2022

het duurde heel lang voordat we de bestelling hadden, toen was de bestelling niet compleet. als er kaas op zit is het wel handig dat het op de site staat want dan was het niet besteld. de smaak was prima

Karla Woortman
10 februari 2022
Johan
6 februari 2022

Heerlijk eten, exact op de aangegeven tijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
29 januari 2022
Marloes
25 januari 2022

75 minuten gewacht op ons eten, was ook nog eens lauw. Dit zijn we niet van jullie gewend.

Christa
23 januari 2022

2 uur wachten op je eten is echt te lang, als het langer duurt dan de aangegeven tijd, bel dan om te vragen of ophalen een optie is.

Bergman
22 januari 2022

Bezorging duurde meer dan half uur langer dan dat er in de mail is aangegeven. En pizza was tegen aanbranden aan rondom.

Daan
18 januari 2022

Heerlijk gegeten. Levertijd kwam overeen met wat opgegeven was. Top!

Hermien
14 januari 2022
Brandsema
8 januari 2022

Te laat

Arends
3 januari 2022
karin norder
26 december 2021
Jarno
17 december 2021
Sandra
7 december 2021

Erg lekker

Ramona
3 december 2021

Eten was prima, maar miste wel de salade. Die zat er helaas niet bij.

Chris
27 november 2021
Tanja
22 november 2021

Heerlijk snel klaar

Alexandra
22 november 2021

Erg op tijd de bestelling! Geweldig en was goed! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice Leerling
22 oktober 2021

Goed en voldoende eten

Robin
10 oktober 2021

Kwaliteit is altijd goed. Tijd tussen bestellen en bezorgen is ronduit slecht. 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Verwachting per mail was al 1 uur en 15 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arends
25 september 2021

Bezorging duurt veel te lang weer dik 2 uur wachten voor de zoveelste keer. Eten is goed. Dit was ook de laatste keer sorry

Annelies
6 september 2021

Het was heerlijk. Ik vind het alleen ontzettend jammer dat blijkbaar door weer een andere eigenaar, de gerechten verschillen van eerder, waar je eerder nog wat salade erbij kreeg , doe niet meer krijgt en ander soort broodjes etc. Dat is jammer.

J bont
5 september 2021

We hadden grote kapsalon besteld, kregen gewone. Bij verschillende kapsalons, staat er niet op welke welke is. Jammer

M.drok
13 augustus 2021

2 uur moeten wachten op 2 pizza's!!! Contact gehad ondertussen, ze werden op dat moment net ingepakt, nog een half uur moeten wachten, dat was dus echt geen pizza inpakken maar het niet klaar hebben van de pizza....

Antonie
8 augustus 2021

Goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
5 augustus 2021

De calzone kip speciaal was te gek maar die calzone shoarma was daar in tegen niet te eten helaas

Bennie
4 augustus 2021

Eten on zich goed, maar wederom niet compleet geleverd. Daarnaast ipv whisky saus, kerriesaus geleverd.

Jaap
31 juli 2021

Spaghetti was goed. Bezorging op tijd. Ik ben tevreden.

Steph
28 juli 2021

Een paar pizza’s besteld, de smaak van de pizza is echt prima. Helaas wel één van de pizza’s wat zwart aan één helft. De bezorging qua tijd was goed, ruim binnen de verwachte bezorgtijd. Ze waren wel meer lauw dan goed warm. Ik zou zeker nog eens bestellen, maar er zijn dus zeker verbeterpunten

Heije
25 juli 2021

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Köhler
15 juli 2021

Voor herhaling vatbaar.

Fam Smit
13 juli 2021

Bestelling duurt veel te lang 1,5 gewacht

Folkers
26 juni 2021

Om 17:05 het berichtje dat de bezorger onderweg was, om 17:45 pas het eten ontvangen wat tegen die tijd helaas al zo goed als koud was, na altijd goede ervaringen was dit een tegenvaller helaas

Corrie
24 juni 2021
Wijnands
23 juni 2021
Jeannet
12 juni 2021
Hk
6 juni 2021
Heije
31 mei 2021

Eten was weer super lekker en optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Capro
29 mei 2021

Snelle levering, goed op temperatuur en heerlijk van smaak!!!

karin
24 mei 2021

heerlijk gegeten

Arends
23 mei 2021

Broodje en salade vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilda
14 mei 2021

Heerlijke pizza’s, werden keurig op aangegeven tijd bezorgd.

Heije
8 mei 2021
Marloes
5 mei 2021

Perfecte service, perfect eten. Echt een aanrader!

Laura
5 mei 2021

Het eten was erg lekker en zeer snel bezorgd. Echter wellicht door de snelheid 1 pitabroodje vergeten en vergeten de opmerkingen te lezen ( of er niks mee gedaan) verder zeer tevreden!

Jan van alphen
28 april 2021

Prima eten en op tijd

Karina
26 april 2021
Sjoerd
26 april 2021
Jan
12 april 2021

Geen saus spier rib prima kip prima shoarma te ver doorgegroeid was taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
11 april 2021

Het was heerlijk, alleen de kruiden over de aardappeltjes smaken echt vreemd.

Marloes
5 april 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Het eten was goed warm! Top!

Annelies
4 april 2021

Was echt lekker, warm, genoeg en smakelijk. Mooi op tijd klaar

Guppie
4 april 2021

Super pizza's!! En keurig op tijd bezorgd!👌

As
29 maart 2021

Alles prima op de aardappelschijfjes na. Helemaal nat en slap.