Avaliações de Bella Italia 6 Stadskanaal

Avaliações recentes

4.0
Peter
22 fevereiro 2024

Heerlijke pizza’s, keurig op tijd bereid!

Gerda
18 fevereiro 2024

Bezorger zij dat die er was maar was nooit geweest heb 35 min buiten gestaan en later belde ik hebben we het maar gehaald slecht hoor

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
4 janeiro 2024

Prima adres voor een kapsalon

Bert jager
30 dezembro 2023

De bezorger was niet vriendelijk. En qua kwaliteit word minder we gaven zonder tomaat zat tomaat tussen. En lijkt ook dat de prijs duurder wordt en minder inzit

Esther Sol
12 novembro 2023

Het eten was heerlijk. Alleen de extra rucola op de pizza ontbrak. Maar dat krijgen we na een telefoontje de volgende x erbij. De bezorger was iets verlaat maar daar werden we over gebeld. Top service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wim
20 outubro 2023

Pizza’s waren minimaal belegd. Dat is wel eens anders geweest.

H.R
29 setembro 2023
….
25 setembro 2023
Van der Lei
23 agosto 2023

Pizza's zien er zeer verzorgd uit, goede verdeling en de smaak is prima.

Anouk Middelveld
11 junho 2023

Bestelling geplaatst en hier vervolgens meer dan een uur opgewacht. Eten was koud en de aardappels klef. Sausjes die besteld waren niet gekregen.Geprobeerd te bellen over het koude eten maar wordt rechtstreeks naar de voicemail gestuurd. Bezorger was wel vriendelijk hem nog een fooi gegeven van 5 euro. Jammer dat als je een klacht hebt je geen contact kan opnemen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jonkers
26 maio 2023

Bestelling was een hakf uur te vroeg. Er miste 1 ingrediënt op de pizza

Jeannette
20 maio 2023

Bijna 45 minuten te laat. Bezorger kwam volgens mij lopend. Te gek voor woorden! Wel diep respect voor de bezorger. Eten was niet goed meer warm en bestelling was niet compleet. Via mail van je geen contact opnemen om dit door te geven. Denk niet dat ik daar nog een keer wat bestel 👎 Oh ja, gebeld toen het zo lang duurde. Krijg je reactie dat het druk is. Oke dat begrijp ik, maar neem dan een ruimere tijd voor het leveren van de bestelling.

Anneke Pot-Labruyere
16 março 2023

Alles was heerlijk!

Jonkers
3 março 2023

De pizza-bodem was zeer slecht... Veel te dik en een grote hap deeg en erg slap. Niet wat wij gewend zijn van de kwaliteit van jullie

Knigge
2 março 2023

Heerlijke pizza's en goede en vriendelijke bezorger.

Huizing
11 fevereiro 2023

De pizza was heerlijk en rijk belegd. 1 nadeel vond ik wel is dat de pizza niet gesneden was. Maar dat doet niks af aan de smaak.

Isa Rendering
4 dezembro 2022

halfuur eerder dan aangegeven, top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sylvia
30 outubro 2022

Heerlijk gegeten en excuus gekregen aan de deur al direct. Mijn dochter wou heel graag kruiden over haar aardappelen. Maar mijn andere dochter absoluut niet. Dus had ik dat ook neergezet. Maar voor de zekerheid hadden ze beide zonder kruiden gedaan. Gelukkig kon ik zelf de aardappelen nog kruiden. Maar hoe dan ook, heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
27 outubro 2022

Goed eten, bestelling optijd en warm. Helaas is de kruidenboter niet mee geleverd bij de bestelling.

Inge veninga
27 setembro 2022
gerrit rijks
22 setembro 2022

online besteld..na half uur na de afgesproken tijd nog niks gezien te hebben maar even gebeld..er daar bleef het bij...telefonisch werd er niet opgenomen..en via de site ineens melding word niet meer bezorgd..

Fyjansen
1 setembro 2022
Wouter
30 julho 2022

Erg lekker, snel klaar en zeer goede bezorging

FH Schilthuis
25 julho 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

FH Schilthuis
18 julho 2022

Super snelle bezorging en zo fijn dat de kruidenboter niet gesmolten bij de bestelling zat! Genoten

-
15 julho 2022

Lasange stonk zuur, en was niet te eten sorry

T
10 julho 2022

Mooi op tijd en het eten was lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jari Kuipers
6 julho 2022
Jari Kuipers
5 julho 2022

Heerlijk verse groenten! Goeie sfeer in de zaak, snel en met zorg klaargemaakt! Dankjewel!

Jarno
3 julho 2022

Super geregeld zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
17 junho 2022
Dominique
17 junho 2022

Voor de tweede keer shoarma wat vies ruikt en smaakt en dan bel je erheen krijg je iemand aan de telefoon die garandeert dat ik niet ziek word 🤔

Jetta
6 junho 2022

Snel en super lekker

Heleen
5 junho 2022

Snel en goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeannette
31 maio 2022

Op de website staat dat er een salade bij het gewenste product zat maar deze niet ontvangen. Hierop een bericht gestuurd via messenger maar geen inhoudelijke reactie. Het eten was helaas ook niet echt heel warm meer, hierdoor was de smaak ook niet echt over naar huis te schrijven. Het is wel ideaal om te bestellen via de site. Dat werkt gemakkelijk en snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelique
29 maio 2022

Zoveel beter met de nieuwe eigenaar er op! Kwaliteit voedsel is goed omhoog gegaan!

Bennie Meijer
24 maio 2022

Waardeloos hoe jullie omgaan met jullie klanten als jullie wederom iets verkeerd bezorgen. En dan niet binnen een half uur zorgen dat het alsnog bezorgt wordt... nee, na anderhalf uur wachten weer jullie gebeld, en toen zou ik nog 3 kwartier moeten wachten voordat er bezorgd zou worden. Prutswerk.

Rico
15 maio 2022

De kruidenboter was helemaal gesmolten..kan simpel appart,en niet bij de warme spullen in.. extra's wat er bij gevraagd was zat er niet echt op.. verder lekkere pizza en aardige bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Steyn Blaak
30 abril 2022

Top zaak

Jarno
23 abril 2022

Super snel bezorg en ook aandacht gegeven naar de aangegeven wensen!

.
19 abril 2022

Vroeg om een vork en die kreeg ik niet

Marc
16 abril 2022

Heerlijk gegeten ! Vlotte bezorging

Lennart
8 abril 2022

1 uur en 3 kwartier wachten op de bestelling duurt mij wel net te lang

Kruize
28 março 2022

Wij vinden het eten goed. Alleen de pizza bodems vinden wij niet goed. Volgens ons zijn het kant en klare bodems. Prijs kwaliteit verhouding wat betreft de pizza' s komt niet overeen.

Reacção a Bella Italia 6

Goedenavond. Onze pizza Bodem zijn niet kante klaar. Dit is voor 100% waar . We snappen dat je de prijs hoog vind . We kunnen op dit moment niks aan doen om dat alles duurder geworden / en bijna niks te krijgen op de markt . Je kijkt vast ook de nieuws hoop ik . Bella Italia

Bruinen
27 março 2022
René
23 março 2022
Feikens
21 março 2022

het duurde heel lang voordat we de bestelling hadden, toen was de bestelling niet compleet. als er kaas op zit is het wel handig dat het op de site staat want dan was het niet besteld. de smaak was prima

Karla Woortman
10 fevereiro 2022
Johan
6 fevereiro 2022

Heerlijk eten, exact op de aangegeven tijd. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nathalie
29 janeiro 2022
Marloes
25 janeiro 2022

75 minuten gewacht op ons eten, was ook nog eens lauw. Dit zijn we niet van jullie gewend.

Christa
23 janeiro 2022

2 uur wachten op je eten is echt te lang, als het langer duurt dan de aangegeven tijd, bel dan om te vragen of ophalen een optie is.

Bergman
22 janeiro 2022

Bezorging duurde meer dan half uur langer dan dat er in de mail is aangegeven. En pizza was tegen aanbranden aan rondom.

Daan
18 janeiro 2022

Heerlijk gegeten. Levertijd kwam overeen met wat opgegeven was. Top!

Hermien
14 janeiro 2022
Brandsema
8 janeiro 2022

Te laat

Arends
3 janeiro 2022
karin norder
26 dezembro 2021
Jarno
17 dezembro 2021
Sandra
7 dezembro 2021

Erg lekker

Ramona
3 dezembro 2021

Eten was prima, maar miste wel de salade. Die zat er helaas niet bij.

Chris
27 novembro 2021
Tanja
22 novembro 2021

Heerlijk snel klaar

Alexandra
22 novembro 2021

Erg op tijd de bestelling! Geweldig en was goed! :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alice Leerling
22 outubro 2021

Goed en voldoende eten

Robin
10 outubro 2021

Kwaliteit is altijd goed. Tijd tussen bestellen en bezorgen is ronduit slecht. 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Verwachting per mail was al 1 uur en 15 minuten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arends
25 setembro 2021

Bezorging duurt veel te lang weer dik 2 uur wachten voor de zoveelste keer. Eten is goed. Dit was ook de laatste keer sorry

Annelies
6 setembro 2021

Het was heerlijk. Ik vind het alleen ontzettend jammer dat blijkbaar door weer een andere eigenaar, de gerechten verschillen van eerder, waar je eerder nog wat salade erbij kreeg , doe niet meer krijgt en ander soort broodjes etc. Dat is jammer.

J bont
5 setembro 2021

We hadden grote kapsalon besteld, kregen gewone. Bij verschillende kapsalons, staat er niet op welke welke is. Jammer

M.drok
13 agosto 2021

2 uur moeten wachten op 2 pizza's!!! Contact gehad ondertussen, ze werden op dat moment net ingepakt, nog een half uur moeten wachten, dat was dus echt geen pizza inpakken maar het niet klaar hebben van de pizza....

Antonie
8 agosto 2021

Goed eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
5 agosto 2021

De calzone kip speciaal was te gek maar die calzone shoarma was daar in tegen niet te eten helaas

Bennie
4 agosto 2021

Eten on zich goed, maar wederom niet compleet geleverd. Daarnaast ipv whisky saus, kerriesaus geleverd.

Jaap
31 julho 2021

Spaghetti was goed. Bezorging op tijd. Ik ben tevreden.

Steph
28 julho 2021

Een paar pizza’s besteld, de smaak van de pizza is echt prima. Helaas wel één van de pizza’s wat zwart aan één helft. De bezorging qua tijd was goed, ruim binnen de verwachte bezorgtijd. Ze waren wel meer lauw dan goed warm. Ik zou zeker nog eens bestellen, maar er zijn dus zeker verbeterpunten

Heije
25 julho 2021

Was weer top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Köhler
15 julho 2021

Voor herhaling vatbaar.

Fam Smit
13 julho 2021

Bestelling duurt veel te lang 1,5 gewacht

Folkers
26 junho 2021

Om 17:05 het berichtje dat de bezorger onderweg was, om 17:45 pas het eten ontvangen wat tegen die tijd helaas al zo goed als koud was, na altijd goede ervaringen was dit een tegenvaller helaas

Corrie
24 junho 2021
Wijnands
23 junho 2021
Jeannet
12 junho 2021
Hk
6 junho 2021
Heije
31 maio 2021

Eten was weer super lekker en optijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Capro
29 maio 2021

Snelle levering, goed op temperatuur en heerlijk van smaak!!!

karin
24 maio 2021

heerlijk gegeten

Arends
23 maio 2021

Broodje en salade vergeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hilda
14 maio 2021

Heerlijke pizza’s, werden keurig op aangegeven tijd bezorgd.

Heije
8 maio 2021
Marloes
5 maio 2021

Perfecte service, perfect eten. Echt een aanrader!

Laura
5 maio 2021

Het eten was erg lekker en zeer snel bezorgd. Echter wellicht door de snelheid 1 pitabroodje vergeten en vergeten de opmerkingen te lezen ( of er niks mee gedaan) verder zeer tevreden!

Jan van alphen
28 abril 2021

Prima eten en op tijd

Karina
26 abril 2021
Sjoerd
26 abril 2021
Jan
12 abril 2021

Geen saus spier rib prima kip prima shoarma te ver doorgegroeid was taai

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annelies
11 abril 2021

Het was heerlijk, alleen de kruiden over de aardappeltjes smaken echt vreemd.

Marloes
5 abril 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Het eten was goed warm! Top!

Annelies
4 abril 2021

Was echt lekker, warm, genoeg en smakelijk. Mooi op tijd klaar

Guppie
4 abril 2021

Super pizza's!! En keurig op tijd bezorgd!👌

As
29 março 2021

Alles prima op de aardappelschijfjes na. Helemaal nat en slap.