Reviews from Bella Italia 6 Stadskanaal

Recent reviews

4.0
Sylvia
30 October 2022

Heerlijk gegeten en excuus gekregen aan de deur al direct. Mijn dochter wou heel graag kruiden over haar aardappelen. Maar mijn andere dochter absoluut niet. Dus had ik dat ook neergezet. Maar voor de zekerheid hadden ze beide zonder kruiden gedaan. Gelukkig kon ik zelf de aardappelen nog kruiden. Maar hoe dan ook, heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
27 October 2022

Goed eten, bestelling optijd en warm. Helaas is de kruidenboter niet mee geleverd bij de bestelling.

Inge veninga
27 September 2022
gerrit rijks
22 September 2022

online besteld..na half uur na de afgesproken tijd nog niks gezien te hebben maar even gebeld..er daar bleef het bij...telefonisch werd er niet opgenomen..en via de site ineens melding word niet meer bezorgd..

Fyjansen
1 September 2022
Wouter
30 July 2022

Erg lekker, snel klaar en zeer goede bezorging

FH Schilthuis
25 July 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

FH Schilthuis
18 July 2022

Super snelle bezorging en zo fijn dat de kruidenboter niet gesmolten bij de bestelling zat! Genoten

-
15 July 2022

Lasange stonk zuur, en was niet te eten sorry

T
10 July 2022

Mooi op tijd en het eten was lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jari Kuipers
6 July 2022
Jari Kuipers
5 July 2022

Heerlijk verse groenten! Goeie sfeer in de zaak, snel en met zorg klaargemaakt! Dankjewel!

Jarno
3 July 2022

Super geregeld zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
17 June 2022
Dominique
17 June 2022

Voor de tweede keer shoarma wat vies ruikt en smaakt en dan bel je erheen krijg je iemand aan de telefoon die garandeert dat ik niet ziek word 🤔

Jetta
6 June 2022

Snel en super lekker

Heleen
5 June 2022

Snel en goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeannette
31 May 2022

Op de website staat dat er een salade bij het gewenste product zat maar deze niet ontvangen. Hierop een bericht gestuurd via messenger maar geen inhoudelijke reactie. Het eten was helaas ook niet echt heel warm meer, hierdoor was de smaak ook niet echt over naar huis te schrijven. Het is wel ideaal om te bestellen via de site. Dat werkt gemakkelijk en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique
29 May 2022

Zoveel beter met de nieuwe eigenaar er op! Kwaliteit voedsel is goed omhoog gegaan!

Bennie Meijer
24 May 2022

Waardeloos hoe jullie omgaan met jullie klanten als jullie wederom iets verkeerd bezorgen. En dan niet binnen een half uur zorgen dat het alsnog bezorgt wordt... nee, na anderhalf uur wachten weer jullie gebeld, en toen zou ik nog 3 kwartier moeten wachten voordat er bezorgd zou worden. Prutswerk.

Rico
15 May 2022

De kruidenboter was helemaal gesmolten..kan simpel appart,en niet bij de warme spullen in.. extra's wat er bij gevraagd was zat er niet echt op.. verder lekkere pizza en aardige bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steyn Blaak
30 April 2022

Top zaak

Jarno
23 April 2022

Super snel bezorg en ook aandacht gegeven naar de aangegeven wensen!

.
19 April 2022

Vroeg om een vork en die kreeg ik niet

Marc
16 April 2022

Heerlijk gegeten ! Vlotte bezorging

Lennart
8 April 2022

1 uur en 3 kwartier wachten op de bestelling duurt mij wel net te lang

Kruize
28 March 2022

Wij vinden het eten goed. Alleen de pizza bodems vinden wij niet goed. Volgens ons zijn het kant en klare bodems. Prijs kwaliteit verhouding wat betreft de pizza' s komt niet overeen.

Reaction from Bella Italia 6

Goedenavond. Onze pizza Bodem zijn niet kante klaar. Dit is voor 100% waar . We snappen dat je de prijs hoog vind . We kunnen op dit moment niks aan doen om dat alles duurder geworden / en bijna niks te krijgen op de markt . Je kijkt vast ook de nieuws hoop ik . Bella Italia

Bruinen
27 March 2022
René
23 March 2022
Feikens
21 March 2022

het duurde heel lang voordat we de bestelling hadden, toen was de bestelling niet compleet. als er kaas op zit is het wel handig dat het op de site staat want dan was het niet besteld. de smaak was prima

Karla Woortman
10 February 2022
Johan
6 February 2022

Heerlijk eten, exact op de aangegeven tijd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathalie
29 January 2022
Marloes
25 January 2022

75 minuten gewacht op ons eten, was ook nog eens lauw. Dit zijn we niet van jullie gewend.

Christa
23 January 2022

2 uur wachten op je eten is echt te lang, als het langer duurt dan de aangegeven tijd, bel dan om te vragen of ophalen een optie is.

Bergman
22 January 2022

Bezorging duurde meer dan half uur langer dan dat er in de mail is aangegeven. En pizza was tegen aanbranden aan rondom.

Daan
18 January 2022

Heerlijk gegeten. Levertijd kwam overeen met wat opgegeven was. Top!

Hermien
14 January 2022
Brandsema
8 January 2022

Te laat

Arends
3 January 2022
karin norder
26 December 2021
Jarno
17 December 2021
Sandra
7 December 2021

Erg lekker

Ramona
3 December 2021

Eten was prima, maar miste wel de salade. Die zat er helaas niet bij.

Chris
27 November 2021
Tanja
22 November 2021

Heerlijk snel klaar

Alexandra
22 November 2021

Erg op tijd de bestelling! Geweldig en was goed! :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alice Leerling
22 October 2021

Goed en voldoende eten

Robin
10 October 2021

Kwaliteit is altijd goed. Tijd tussen bestellen en bezorgen is ronduit slecht. 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Verwachting per mail was al 1 uur en 15 minuten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arends
25 September 2021

Bezorging duurt veel te lang weer dik 2 uur wachten voor de zoveelste keer. Eten is goed. Dit was ook de laatste keer sorry

Annelies
6 September 2021

Het was heerlijk. Ik vind het alleen ontzettend jammer dat blijkbaar door weer een andere eigenaar, de gerechten verschillen van eerder, waar je eerder nog wat salade erbij kreeg , doe niet meer krijgt en ander soort broodjes etc. Dat is jammer.

J bont
5 September 2021

We hadden grote kapsalon besteld, kregen gewone. Bij verschillende kapsalons, staat er niet op welke welke is. Jammer

M.drok
13 August 2021

2 uur moeten wachten op 2 pizza's!!! Contact gehad ondertussen, ze werden op dat moment net ingepakt, nog een half uur moeten wachten, dat was dus echt geen pizza inpakken maar het niet klaar hebben van de pizza....

Antonie
8 August 2021

Goed eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
5 August 2021

De calzone kip speciaal was te gek maar die calzone shoarma was daar in tegen niet te eten helaas

Bennie
4 August 2021

Eten on zich goed, maar wederom niet compleet geleverd. Daarnaast ipv whisky saus, kerriesaus geleverd.

Jaap
31 July 2021

Spaghetti was goed. Bezorging op tijd. Ik ben tevreden.

Steph
28 July 2021

Een paar pizza’s besteld, de smaak van de pizza is echt prima. Helaas wel één van de pizza’s wat zwart aan één helft. De bezorging qua tijd was goed, ruim binnen de verwachte bezorgtijd. Ze waren wel meer lauw dan goed warm. Ik zou zeker nog eens bestellen, maar er zijn dus zeker verbeterpunten

Heije
25 July 2021

Was weer top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Köhler
15 July 2021

Voor herhaling vatbaar.

Fam Smit
13 July 2021

Bestelling duurt veel te lang 1,5 gewacht

Folkers
26 June 2021

Om 17:05 het berichtje dat de bezorger onderweg was, om 17:45 pas het eten ontvangen wat tegen die tijd helaas al zo goed als koud was, na altijd goede ervaringen was dit een tegenvaller helaas

Corrie
24 June 2021
Wijnands
23 June 2021
Jeannet
12 June 2021
Hk
6 June 2021
Heije
31 May 2021

Eten was weer super lekker en optijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Capro
29 May 2021

Snelle levering, goed op temperatuur en heerlijk van smaak!!!

karin
24 May 2021

heerlijk gegeten

Arends
23 May 2021

Broodje en salade vergeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hilda
14 May 2021

Heerlijke pizza’s, werden keurig op aangegeven tijd bezorgd.

Heije
8 May 2021
Marloes
5 May 2021

Perfecte service, perfect eten. Echt een aanrader!

Laura
5 May 2021

Het eten was erg lekker en zeer snel bezorgd. Echter wellicht door de snelheid 1 pitabroodje vergeten en vergeten de opmerkingen te lezen ( of er niks mee gedaan) verder zeer tevreden!

Jan van alphen
28 April 2021

Prima eten en op tijd

Karina
26 April 2021
Sjoerd
26 April 2021
Jan
12 April 2021

Geen saus spier rib prima kip prima shoarma te ver doorgegroeid was taai

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies
11 April 2021

Het was heerlijk, alleen de kruiden over de aardappeltjes smaken echt vreemd.

Marloes
5 April 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Het eten was goed warm! Top!

Annelies
4 April 2021

Was echt lekker, warm, genoeg en smakelijk. Mooi op tijd klaar

Guppie
4 April 2021

Super pizza's!! En keurig op tijd bezorgd!👌

As
29 March 2021

Alles prima op de aardappelschijfjes na. Helemaal nat en slap.

Diana
17 March 2021

Het smaakte heerlijk, vriendelijke bezorger en supersnel!

Monique
13 March 2021

Heerlijk gegeten! En het was voldoende. We hebben 5 kwartier moeten wachten op het eten, maar dat kwam door de zaterdagavond drukte. De bezorging is prima. Eten kwam warm aan en de smaakt is prima.

karin
13 March 2021

we hebben echt heerlijk gegeten. zeker een aanrader.

Harry
12 March 2021

Website is overzichtelijk, gemakkelijk en snel 2 pizza's besteld. Bestelling stond op het aangegeven tijdstip klaar. Het heeft prima gesmaakt.

Familie
9 March 2021

Makkelijk en snel online besteld. Eten was precies op het aangegeven tijdsstip klaar. Eenmaal thuis met de bestelling, hebben we heerlijk gegeten!

Magda
7 March 2021

Weer een lekkere pizza en shoarmaschotel. Goede service, vriendelijk personeel. Top👍

Marloes
28 February 2021

Eten was verrukkelijk, goed warm en op het aangegeven tijdstip netjes bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan van Alphen
27 February 2021
Dineke
26 February 2021

De pizza smaakte heerlijk. We hebben ervan genoten

Anoniem
25 February 2021
Jan
22 February 2021

Had iets warmer gemogen maar kwaliteit, hoeveelheid en bezorging perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ben
17 February 2021

hallo ik ben ben

Valentina Dijkstra
15 February 2021

Kwaliteit is altijd goed, daarom proberen wij het ook steeds bij jullie te bestellen. De bezorging laten helaas wensen over. Gisteren is onze eten 1/2 uur later dan de afgesproken tijd bezorgd, vorige keer was het 1 1/2 uur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
14 February 2021

De bezorging duurde veel te lang. 1 1/2 uur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Potze
14 February 2021

1.30 minuten op het eten moeten wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oostebring
1 February 2021

Erg lekker, op tijd bezorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

leny
30 January 2021

Het eten was voortreffelijk. Alleen jammer dat de bezorger geen mondkapje bij zich had.

J.c
28 January 2021

Bezorging was goed,Heerlijke pizza..helaas wel de verkeerde pizza’s Wel een aanrader!

jan
12 January 2021

Was echt laatste x bestellen. Bij elke bestelling gaat er iets mis. Word zelfs na die tijd geen actie ondernomen. Klantvriendelijkheid?? Wij niet weer!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huizing
29 December 2020

Het eten was lekker en genoeg maar vond het kleine bakje saus wel heel weinig voor zoveel vlees en aardappelen. We hadden de mix schotel met 2 personen.

Dominic
16 December 2020
Wim Muller
7 December 2020

Had aangegeven, dat om 17.45 uur bezorgd moest worden. Dat werd 18.30 uur. Om 18.40 uur bericht, dat bestelling onderweg was. Bezorging pas na 19.00 uur. Eten was niet meer heet. Dit moet beter!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies
29 November 2020

Eten was héérlijk, maar we mistten de (betaalde) sausen en ons drankje

Peter
21 November 2020

Kwaliteit van het eten niks op aan te merken alleen was het aan de koude kant. Misschien te lang of in de zaak of in de auto gestaan.

BH
21 November 2020

Op de website staat bijv bij een schotel: 2 soorten vlees inclusief 1 saus. Nu ineens moet je per soort vlees betalen en voor de saus... een prijsverhoging in drie maanden van ruim 26% is erg veel... dan moet je ook nog achteraan bellen omdat er iets niet vergeten was...

José
11 November 2020

Mijn dürum was bijna koud en bij de kapsalon zaten aardappelen in.p.v. patat. Bezorging was prima.

De vries
10 November 2020
Hogenberg
2 November 2020

Eten was super, zeker een aanrader om hier eten te bestellen alles kwam keurig op de afgesproken tijd en kwaliteit eten was uitmuntend😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies
1 November 2020

Héérlijk, niet super warm, maar smaakte er niet minder om.

Annalies
31 October 2020

Heerlijk gegeten. Keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Top!

Michelle
29 October 2020

Bestelling was er super snel en het was super lekkker

Zonneveld
28 October 2020

ik heb echt heerlijk gegeten. Ik had een rare vraag of ze de rosbief los konden dien en wat hebben ze dat netjes gedaan zeg ze hadden er een carpaccio van gemaakt en die was heerlijk. Ik bestel hier graag ma na deze top service bestel ik hier alleen nog maar liever

Daniël
15 October 2020

Shoarmaschotel speciaal besteld. Was erg lekker en optijd gebracht.

Valentina Dijkstra
12 October 2020

We zijn in principe tevreden, alleen wij moeten die keer bij 2 uren wachten voor onze eten, nadat wij mail gehad hebt dat de bezorger was onderweg heeft het 45 min geduurd voordat wij eten hadden (iets wat niet meer dan 15 min moet kosten), toen ik gebeld had, was het enige antwoord de bezorger is onderweg, later van de bezorger begrepen wij dat ze waren vergeten onze eten mee te geven. Waar gewerkt word worden en fouten gemaak, had maar de meneer aan te telefoon gewoon gezegd sorry mevrouw wij zijn het vergeten u eten mee te geven het komt zo snel mogelijk naar Jullie toe. Wij hadden dus koud eten, maar gelukkig werkt onze magnetron wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anton
15 September 2020

Bella Italia bevalt ons erg goed. Kwaliteit is goed en stabiel, bezorging altijd keurig. Laatst waren ze het (gratis) blikje drinken vergeten en wilden ze apart nogmaals rijden om dit alsnog te bezorgen. Uiteraard niet nodig. De keer erop dat we bestelden kregen we alsnog een extra blikje, helemaal keurig geregeld. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marit
8 September 2020
Vos
31 August 2020

Pizza goed van smaak en rijkelijk belegd. Helaas de mozzarella vergeten op de Di Parma.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Besseling
15 August 2020

Heerlijk, zoals we gewend zijn van Bella Italia 6. Deze mensen snappen hoe je een pizza maakt. Goede, knapperige bodem en prima belegd. Opmerkingen bij de bestelling worden altijd goed gelezen en zelfs in het weekend wordt er snel bezorgd, terwijl we toch echt buiten Stadskanaal wonen. Vriendelijke bezorgers ook altijd. Zeer tevreden!

K. Siersema
15 August 2020

Heerlijke pizza's, je waant je weer in Italië

Ilona
10 August 2020

Om 16.00 uur besteld, verwachtte tijd 16.55 uur en kregen het eten pas om 17.50 uur dat was be beetje jammer hadden niet voor niks zo vroeg besteld. Verder was het eten echt heerlijk

Hake
3 August 2020

prima te eten. Echter zat ik s'avond wel veel op de wc. Bestelling was 30 min later dan oorspronkelijke aflevertijd. Bij afhalen heb ik nooit problemen gehad.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A Bolk
3 August 2020

2 uur moeten wachten op 2 pizza calzones en 3 x moeten bellen waarom het langer duurde dan aangegeven.....belachelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Belinda
26 July 2020

Hartstikke goed, bezorging was veel vroeger dan gepland maar ook dat was natuurlijk prima! Eten super. Dank!

Danielle
23 July 2020

Ik vond de spaghetti droog maar de rest was prima

Anouk
19 July 2020

Het eten was weer erg lekker! Bezorging was sneller dan de tijd die we hadden aangegeven. Helemaal super dat het zo snel kon. Fijn dat je via de mail updates krijgt over je bestelling!

Janien
19 July 2020

Misten alleen 4 pita broodjes die we wel besteld hadden Verder was het eten goed

Magda
18 July 2020

Lekker eten, goede bezorging. Niets om aan te merken.

Ik
12 July 2020

Helaas was de bestelling niet compleet bezorgd. Bijna 45 min moeten wachten op de rest van de bestelling.

JS
11 July 2020

Wederom weer goed!

Hans
9 July 2020

Het was niet zoals het hoorde de zak was stuk en alles was nat , de joeveelheid vlees viel ons wat tegen En dat voor de prijs van dertig euro Maar bedankt

Lauwens
9 July 2020
Jeroen
8 July 2020

Bestelling op tijd, pizza's waren droog weinig (tomaten) saus. Shoarma op 1 van de pizza's donker.. Aangebrand.

Harrie
5 July 2020

Vaker hier besteld, maar dit keer een drama. Om 18.10 besteld, aangegeven als bezorgtijd zo snel mogelijk. Pas na twee en een half uur werd het om 20.30 bezorgd. Het eten was ook nog eens niets, patat was slap en smakeloos. Kortom, was dit de laatste keer. Een pluspunt was de bezorging, ze was zeer vriendelijk!!

Iris
5 July 2020

De pizza’s waren zoals altijd weer erg lekker, maar ze waren helaas lauw en dat is erg jammer. Wij hopen de volgende keer op hete pizza’s..

Groen
5 July 2020

Het was heerlijk Bestelling was niet compleet na telefonisch contact was deze zeer snel compleet. Onze complimenten. De smaak was verkukkelijk zoals onze dochter zei. En zijn zeer te vreden over jullie service en bezorging was ook dikke prima.

Pieter
30 June 2020

Kanker lekker broer alleen een beetje late bezorging maar door die calzone echt de moeite waard

Laurens
25 June 2020

Voor de 3de keer het drinken vergeten . Word er een beetje flauw van. Eten is goed

Antonie Arends
22 June 2020

Saus en salade vergeten bij shoarma schotel

Antonie
20 June 2020

Super goed.

René Stel
15 June 2020

De broodjes met kruidenboter en de pizza Santa Lucia waren weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Antonie
14 June 2020

Blikje cola vergeten, eten perfect.

Anoniem
6 June 2020

Allereerst hebben wij 1,5 uur moeten wachten voor maar twee pizza’s en vielen deze pizza’s ook nog eens tegen. Hele harde korsten, wat betekent dat ze niet vers waren en dus opgewarmd waren. Daarbij was er nog een hele laag kaas overheen gegooid en leek het meer op een Margarita dan een Dinamite. Wij hebben vaker bij jullie besteld en altijd moeten we zo verschrikkelijk lang wachten. De kwaliteit is ook heel erg achteruit gegaan. Het lijkt alsof alles er maar gewoon opgekwakt wordt en de bodem was aan de donkere kant. Het ziet er dus niet professioneel en niet lekker uit. Helaas voor jullie was dit ook onze laatste bestelling geweest bij jullie. Erg jammer.

René Stel
4 June 2020

Wederom heerlijk gegeten!

Harms
2 June 2020

3 kwartier te laat en redelijk op tijd besteld.... eten was goed... jammer dat de salade vergeten was en nabezorgd moest worden....

JS
2 June 2020

Lekkere spareribs en op de afgesproken tijdstip thuisbezorgd. Prima service!

René Stel
23 May 2020

Het eten was weer heerlijk als altijd!

Chris Lingbeek
19 May 2020

Patat was slap en koud. Bezorging was een half uur later als dat ik had aangegeven. Bij de spareribs ontbraken de aardappels en salade. Bovengenoemde is al de 2de keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JW
17 May 2020

Prima bereid. Pizza vonden we erg goed!

Olldrim Kira
16 May 2020
Frank
13 May 2020

Uitstekend! Lekker eten, goede service. Vaak een gratis drankje bij de bestelling!

Roelof
13 May 2020

Super lekker goede levering

Antonie
6 May 2020

Dacht dat alla pizza's en de pasta van maandag t/m donderdag €7,50 koste. Verder super goed eten.

Chantal
3 May 2020

We hebben heerlijk gegeten!!

J s
1 May 2020

Geen pittige saus bij de kapsalon. En wel rosbief op de pizza. Bij opmerking gezet geen rosbief.

Peter
29 April 2020

Eten was super. Nog goed warm. Echt top. Bezorging iets eerder dan de afgesproken tijd. 2 minuten. Perfect dus.

Van den berg
28 April 2020

De kippen scharma mag iets meer gekruit zijn en de spearrips iets scherper mag meerpit in mvg hans

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Wubbo
24 April 2020

Eten was verder prima. Smaakt goed. Helaas ontbrak de meebesteld saus.

Jeannet
22 April 2020

Het eten heeft ons erg goed gesmaakt .

Raymond
21 April 2020

Pizza idee op zich prima, goed gevuld echter zijn de bodems erg taai en mij net te dik om het een Italiaanse Pizza te mogen noemen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Buurmans
20 April 2020

De normale kapsalon was net zo groot als de grote. Verder super lekker. Zal zeker weer bestellen

Ben
20 April 2020

Top zo als altijd. Maar de volgende keer geen paprika op mijn schotel. Ben ik allergisch voor

Ronald Vissering
19 April 2020

Heerlijke pizza ! Snel bezorgd

Jan-Willem
13 April 2020

Heerlijk. Goede bodem. Vers belegd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies
13 April 2020

Was heerlijk en mooi op tijd. Alleen jammer dat ze de opmerking net gelezen hebben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zijnge
9 April 2020

Ik had de pizza besteld voor 19.00 uur. Maar ze waren er al om 18.25. dan was 1 pizza kletsnat.Niet te snijden. viel uit elkaar. Maar de smaak was goed.

Chris
8 April 2020
Evelyne
8 April 2020

Prima.

markus
6 April 2020

Erg lekker. verkeerde spare ribs waren bezorgd i.p.v. zoet pikant. snel de juiste bestelling gekregen met blikje drinken. pizza was heerlijk aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kira
6 April 2020

Het eten was super, alleen ik had geen saus bij gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R&M
4 April 2020

Heerlijk eten en altijd lekker warm #Gazodoor.

Belinda Roelfsema-Hulshof
3 April 2020

Het eten was lekker maar niet heel warm...

Schuur
30 March 2020
René Stel
29 March 2020

Wederom heerlijk gegeten en weer een zeer snelle levering!

Gert
19 March 2020

Goed binnen de tijd en lekker

Peter Sikkens (SPPE)
19 March 2020

Geachte heer/mervrouw, Had in de bestelling gevraagd om een btw factuur. Heb ik nog niet ontvangen. Eten was goed. BTW factuur op naam van SPPE graag mailen.

K&f
12 March 2020

Altijd lekker

Ruby
11 March 2020

Heerlijk eten! 💜

Henk Geuzinge
4 March 2020

Top

Jose
19 February 2020

Wat ik wel jammer vind is dat de pizza niet voorgesneden is verder was het allemaal top

Paulina
18 February 2020
Alberts
16 February 2020

Jullie moeten beter lezen.. als mensen nog iets toevoegen. Nu de 2e x dat er iets bij zit wat ik duidelijk doorgeven had. Donercity vond ik persoonlijk beter.

Patrick
10 February 2020

Dit was de eerste keer dat ik via de site had besteld bij Bella Italia 6. Alles was prima verlopen. Mails en informatie over de bezorging zijn duidelijk. Maar het gaat uiteindelijk om het eten dat je ontvangt en dat was prima in orde !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Antonie Arends
8 January 2020

Voor de eerste keer bij haar besteld, zeer goed eten.

VS
3 January 2020
Gina
29 December 2019

Eten was prima, bezorging 1.5 uur. Veel te lang

Gerda
27 December 2019

Kwalitatief een goed en zeer smakelijke pizza. Bij bezorging was de pizza niet meer echt heet. Daarbij was de doos van 1 van de pizza's volledig doordrenkt.

Scholte
26 December 2019

Prima website en makkelijk te bestellen

Fenna Prummel
25 December 2019
ViHa
25 December 2019

Heerlijke pizza, had alleen wat warmer gemogen.

Ronald Vissering
8 December 2019
Koos
8 December 2019

Blij dat ze weer bezorgen. had de bestelling op zsm gezet,en de verwachte tijd was één uur later, maar na 40 minuten was de bezorger er al, 10 minuten na het mailtje dat de bestelling onderweg was. Het eten zelf, Döner en Shoarma was als van ouds weer gewoon goed, beste zaak van Stadskanaal

VS
4 December 2019

De smaak van de pizza's was goed. Ze waren echter wel lauw. Ook niet zo gek. Volgens de mail vertrok de bezorger om 17:45u. Verwachtte bezorgtijd: 18.05u. Daadwerkelijk bezorgen zo rond 18:15u. Terwijl het nog geen vijf minuten rijden is.

Jeroen
2 December 2019

Spijt dat we de bezorging op zo snel mogelijk hebben laten staan. Dit bleek een ruim begrip te zijn. Anderhalf uur gewacht. Eten was verder super lekker en warm. Dat maakte alles goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
27 November 2019

De pizza’s waren heerlijk van smaak, alleen ze waren niet echt warm.

BRH
25 November 2019

Was heerlijk! Goed warm en genoeg eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jouri
19 November 2019

Heerlijke pizza’s gehaald! Goed belegd en heel fijn op smaak. Dikke aanrader!

Belinda Roelfsema-Hulshof
8 November 2019

Het was super vandaag! alles was erg warm en heerlijk! Wel veel te veel aardappelen, maar die bakken we gewoon een andere dag :)

A.Westra
2 November 2019

Snelle bezorging en vriendelijk, Maar je besteld een Kapsalon kalfsdonor Extra groot. Wat krijg je bak 3 kwart vol met patat en n klein beetje vlees . Hier wel teleurgesteld in.

Venema
22 October 2019

Heerlijke dönerbox! Aanrader