Beoordelingen van Bella Italia 6 Stadskanaal

Recente recensies van Bella Italia 6 Stadskanaal

4 sterren na 96 reviews

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten niks op aan te merken alleen was het aan de koude kant. Misschien te lang of in de zaak of in de auto gestaan.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de website staat bijv bij een schotel: 2 soorten vlees inclusief 1 saus. Nu ineens moet je per soort vlees betalen en voor de saus... een prijsverhoging in drie maanden van ruim 26% is erg veel... dan moet je ook nog achteraan bellen omdat er iets niet vergeten was...

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn dürum was bijna koud en bij de kapsalon zaten aardappelen in.p.v. patat. Bezorging was prima.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super, zeker een aanrader om hier eten te bestellen alles kwam keurig op de afgesproken tijd en kwaliteit eten was uitmuntend😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk, niet super warm, maar smaakte er niet minder om.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Top!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er super snel en het was super lekkker

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb echt heerlijk gegeten. Ik had een rare vraag of ze de rosbief los konden dien en wat hebben ze dat netjes gedaan zeg ze hadden er een carpaccio van gemaakt en die was heerlijk. Ik bestel hier graag ma na deze top service bestel ik hier alleen nog maar liever

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarmaschotel speciaal besteld. Was erg lekker en optijd gebracht.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn in principe tevreden, alleen wij moeten die keer bij 2 uren wachten voor onze eten, nadat wij mail gehad hebt dat de bezorger was onderweg heeft het 45 min geduurd voordat wij eten hadden (iets wat niet meer dan 15 min moet kosten), toen ik gebeld had, was het enige antwoord de bezorger is onderweg, later van de bezorger begrepen wij dat ze waren vergeten onze eten mee te geven. Waar gewerkt word worden en fouten gemaak, had maar de meneer aan te telefoon gewoon gezegd sorry mevrouw wij zijn het vergeten u eten mee te geven het komt zo snel mogelijk naar Jullie toe. Wij hadden dus koud eten, maar gelukkig werkt onze magnetron wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bella Italia bevalt ons erg goed. Kwaliteit is goed en stabiel, bezorging altijd keurig. Laatst waren ze het (gratis) blikje drinken vergeten en wilden ze apart nogmaals rijden om dit alsnog te bezorgen. Uiteraard niet nodig. De keer erop dat we bestelden kregen we alsnog een extra blikje, helemaal keurig geregeld. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza goed van smaak en rijkelijk belegd. Helaas de mozzarella vergeten op de Di Parma.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals we gewend zijn van Bella Italia 6. Deze mensen snappen hoe je een pizza maakt. Goede, knapperige bodem en prima belegd. Opmerkingen bij de bestelling worden altijd goed gelezen en zelfs in het weekend wordt er snel bezorgd, terwijl we toch echt buiten Stadskanaal wonen. Vriendelijke bezorgers ook altijd. Zeer tevreden!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, je waant je weer in Italië

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.00 uur besteld, verwachtte tijd 16.55 uur en kregen het eten pas om 17.50 uur dat was be beetje jammer hadden niet voor niks zo vroeg besteld. Verder was het eten echt heerlijk

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima te eten. Echter zat ik s'avond wel veel op de wc. Bestelling was 30 min later dan oorspronkelijke aflevertijd. Bij afhalen heb ik nooit problemen gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

2 uur moeten wachten op 2 pizza calzones en 3 x moeten bellen waarom het langer duurde dan aangegeven.....belachelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke goed, bezorging was veel vroeger dan gepland maar ook dat was natuurlijk prima! Eten super. Dank!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de spaghetti droog maar de rest was prima

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker! Bezorging was sneller dan de tijd die we hadden aangegeven. Helemaal super dat het zo snel kon. Fijn dat je via de mail updates krijgt over je bestelling!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misten alleen 4 pita broodjes die we wel besteld hadden Verder was het eten goed

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede bezorging. Niets om aan te merken.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet bezorgd. Bijna 45 min moeten wachten op de rest van de bestelling.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer goed!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet zoals het hoorde de zak was stuk en alles was nat , de joeveelheid vlees viel ons wat tegen En dat voor de prijs van dertig euro Maar bedankt

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd, pizza's waren droog weinig (tomaten) saus. Shoarma op 1 van de pizza's donker.. Aangebrand.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaker hier besteld, maar dit keer een drama. Om 18.10 besteld, aangegeven als bezorgtijd zo snel mogelijk. Pas na twee en een half uur werd het om 20.30 bezorgd. Het eten was ook nog eens niets, patat was slap en smakeloos. Kortom, was dit de laatste keer. Een pluspunt was de bezorging, ze was zeer vriendelijk!!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren zoals altijd weer erg lekker, maar ze waren helaas lauw en dat is erg jammer. Wij hopen de volgende keer op hete pizza’s..

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Bestelling was niet compleet na telefonisch contact was deze zeer snel compleet. Onze complimenten. De smaak was verkukkelijk zoals onze dochter zei. En zijn zeer te vreden over jullie service en bezorging was ook dikke prima.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kanker lekker broer alleen een beetje late bezorging maar door die calzone echt de moeite waard

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3de keer het drinken vergeten . Word er een beetje flauw van. Eten is goed

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus en salade vergeten bij shoarma schotel

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes met kruidenboter en de pizza Santa Lucia waren weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blikje cola vergeten, eten perfect.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst hebben wij 1,5 uur moeten wachten voor maar twee pizza’s en vielen deze pizza’s ook nog eens tegen. Hele harde korsten, wat betekent dat ze niet vers waren en dus opgewarmd waren. Daarbij was er nog een hele laag kaas overheen gegooid en leek het meer op een Margarita dan een Dinamite. Wij hebben vaker bij jullie besteld en altijd moeten we zo verschrikkelijk lang wachten. De kwaliteit is ook heel erg achteruit gegaan. Het lijkt alsof alles er maar gewoon opgekwakt wordt en de bodem was aan de donkere kant. Het ziet er dus niet professioneel en niet lekker uit. Helaas voor jullie was dit ook onze laatste bestelling geweest bij jullie. Erg jammer.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier te laat en redelijk op tijd besteld.... eten was goed... jammer dat de salade vergeten was en nabezorgd moest worden....

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs en op de afgesproken tijdstip thuisbezorgd. Prima service!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk als altijd!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was slap en koud. Bezorging was een half uur later als dat ik had aangegeven. Bij de spareribs ontbraken de aardappels en salade. Bovengenoemde is al de 2de keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bereid. Pizza vonden we erg goed!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Lekker eten, goede service. Vaak een gratis drankje bij de bestelling!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker goede levering

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dacht dat alla pizza's en de pasta van maandag t/m donderdag €7,50 koste. Verder super goed eten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen pittige saus bij de kapsalon. En wel rosbief op de pizza. Bij opmerking gezet geen rosbief.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super. Nog goed warm. Echt top. Bezorging iets eerder dan de afgesproken tijd. 2 minuten. Perfect dus.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kippen scharma mag iets meer gekruit zijn en de spearrips iets scherper mag meerpit in mvg hans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was verder prima. Smaakt goed. Helaas ontbrak de meebesteld saus.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heeft ons erg goed gesmaakt .

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza idee op zich prima, goed gevuld echter zijn de bodems erg taai en mij net te dik om het een Italiaanse Pizza te mogen noemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De normale kapsalon was net zo groot als de grote. Verder super lekker. Zal zeker weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zo als altijd. Maar de volgende keer geen paprika op mijn schotel. Ben ik allergisch voor

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza ! Snel bezorgd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Goede bodem. Vers belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en mooi op tijd. Alleen jammer dat ze de opmerking net gelezen hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de pizza besteld voor 19.00 uur. Maar ze waren er al om 18.25. dan was 1 pizza kletsnat.Niet te snijden. viel uit elkaar. Maar de smaak was goed.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. verkeerde spare ribs waren bezorgd i.p.v. zoet pikant. snel de juiste bestelling gekregen met blikje drinken. pizza was heerlijk aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super, alleen ik had geen saus bij gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd lekker warm #Gazodoor.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar niet heel warm...

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en weer een zeer snelle levering!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed binnen de tijd en lekker

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geachte heer/mervrouw, Had in de bestelling gevraagd om een btw factuur. Heb ik nog niet ontvangen. Eten was goed. BTW factuur op naam van SPPE graag mailen.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! 💜

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik wel jammer vind is dat de pizza niet voorgesneden is verder was het allemaal top

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie moeten beter lezen.. als mensen nog iets toevoegen. Nu de 2e x dat er iets bij zit wat ik duidelijk doorgeven had. Donercity vond ik persoonlijk beter.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik via de site had besteld bij Bella Italia 6. Alles was prima verlopen. Mails en informatie over de bezorging zijn duidelijk. Maar het gaat uiteindelijk om het eten dat je ontvangt en dat was prima in orde !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij haar besteld, zeer goed eten.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging 1.5 uur. Veel te lang

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief een goed en zeer smakelijke pizza. Bij bezorging was de pizza niet meer echt heet. Daarbij was de doos van 1 van de pizza's volledig doordrenkt.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima website en makkelijk te bestellen

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, had alleen wat warmer gemogen.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat ze weer bezorgen. had de bestelling op zsm gezet,en de verwachte tijd was één uur later, maar na 40 minuten was de bezorger er al, 10 minuten na het mailtje dat de bestelling onderweg was. Het eten zelf, Döner en Shoarma was als van ouds weer gewoon goed, beste zaak van Stadskanaal

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de pizza's was goed. Ze waren echter wel lauw. Ook niet zo gek. Volgens de mail vertrok de bezorger om 17:45u. Verwachtte bezorgtijd: 18.05u. Daadwerkelijk bezorgen zo rond 18:15u. Terwijl het nog geen vijf minuten rijden is.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spijt dat we de bezorging op zo snel mogelijk hebben laten staan. Dit bleek een ruim begrip te zijn. Anderhalf uur gewacht. Eten was verder super lekker en warm. Dat maakte alles goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk van smaak, alleen ze waren niet echt warm.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Goed warm en genoeg eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s gehaald! Goed belegd en heel fijn op smaak. Dikke aanrader!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super vandaag! alles was erg warm en heerlijk! Wel veel te veel aardappelen, maar die bakken we gewoon een andere dag :)

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en vriendelijk, Maar je besteld een Kapsalon kalfsdonor Extra groot. Wat krijg je bak 3 kwart vol met patat en n klein beetje vlees . Hier wel teleurgesteld in.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke dönerbox! Aanrader