Beoordelingen van Bella Italia 6 Stadskanaal

Recente recensies van Bella Italia 6 Stadskanaal

5 sterren na 29 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar niet heel warm...

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en weer een zeer snelle levering!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed binnen de tijd en lekker

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geachte heer/mervrouw, Had in de bestelling gevraagd om een btw factuur. Heb ik nog niet ontvangen. Eten was goed. BTW factuur op naam van SPPE graag mailen.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! 💜

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik wel jammer vind is dat de pizza niet voorgesneden is verder was het allemaal top

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie moeten beter lezen.. als mensen nog iets toevoegen. Nu de 2e x dat er iets bij zit wat ik duidelijk doorgeven had. Donercity vond ik persoonlijk beter.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik via de site had besteld bij Bella Italia 6. Alles was prima verlopen. Mails en informatie over de bezorging zijn duidelijk. Maar het gaat uiteindelijk om het eten dat je ontvangt en dat was prima in orde !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij haar besteld, zeer goed eten.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging 1.5 uur. Veel te lang

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief een goed en zeer smakelijke pizza. Bij bezorging was de pizza niet meer echt heet. Daarbij was de doos van 1 van de pizza's volledig doordrenkt.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima website en makkelijk te bestellen

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, had alleen wat warmer gemogen.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat ze weer bezorgen. had de bestelling op zsm gezet,en de verwachte tijd was één uur later, maar na 40 minuten was de bezorger er al, 10 minuten na het mailtje dat de bestelling onderweg was. Het eten zelf, Döner en Shoarma was als van ouds weer gewoon goed, beste zaak van Stadskanaal

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de pizza's was goed. Ze waren echter wel lauw. Ook niet zo gek. Volgens de mail vertrok de bezorger om 17:45u. Verwachtte bezorgtijd: 18.05u. Daadwerkelijk bezorgen zo rond 18:15u. Terwijl het nog geen vijf minuten rijden is.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spijt dat we de bezorging op zo snel mogelijk hebben laten staan. Dit bleek een ruim begrip te zijn. Anderhalf uur gewacht. Eten was verder super lekker en warm. Dat maakte alles goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk van smaak, alleen ze waren niet echt warm.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Goed warm en genoeg eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s gehaald! Goed belegd en heel fijn op smaak. Dikke aanrader!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super vandaag! alles was erg warm en heerlijk! Wel veel te veel aardappelen, maar die bakken we gewoon een andere dag :)

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en vriendelijk, Maar je besteld een Kapsalon kalfsdonor Extra groot. Wat krijg je bak 3 kwart vol met patat en n klein beetje vlees . Hier wel teleurgesteld in.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke dönerbox! Aanrader